Party Travel

Fezt!

May 6, 2012

Var ju verkligen inte meningen, men jag råkade gå väldigt mycket ut igår. Jäkla araber alltså, det är omöjligt att motstå! Vi var först hemma hos en nyfunnen vän och drack vin på hans balkong vid Marinan, sedan drog vi till Blue Marlin med ett mycket oklart pitstop på en sportsbar, där jag såg namnet “Norwich” på tv’n och utbrast “Oh look, Norway is playing!”… Tyckte väl att “Norwich” såg ut som Norge på arabiska? Ibland har jag fina “Blonde-moments” som min vän påpekade.

Blue Marlin var skitkul men jag tog inga kort förutom på två random Australienare jag hittade vid nåt bord och tyckte att jag måste ha kort med. Jag tar alltid kort på alla Aussies jag kommer över, det är nästan lite sjukligt faktiskt.

Gårkvällen slutade även den med efterfest men den här gången kom jag hem med hel klänning, så det får väl ändå räknas som framsteg? Men nu är det banne mig färdiglekt för den här damen på ett tag! Jag har redan vänner som hetsar om utgång ikväll, men det tänker jag säga fet-nej till.

0 0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Johanna May 6, 2012 at 1:41 pm

  Min svåger håller just nu på att förverkliga sin dröm genom att finansiera sin 1a film “Cockroaches” i LA:

  http://www.kickstarter.com/projects/roachtown/cockroaches

  Han har lagt ner sin själ och sitt liv i projektet de senaste 7 åren och har skrivit om manuset fler gånger än man kan räkna. Nu behöver han hjälp för att kunna fullfölja sin stora dröm. Skänk en liten slant, “Gilla” eller sprid budskapet vidare! En liten gest från många kan hjälpa människor att uppfylla sina livs drömmar!

  Tack!
  <3

 • Reply Liss May 6, 2012 at 6:13 pm

  Kan ju inte annat än & älska taklamporna som består av tomglas :D

 • Reply Anna May 6, 2012 at 7:45 pm

  Åhh, orkar inte att du alltid ser så fab ut <3

 • Leave a Reply