Party

Det var någon som kommenterade att "kan du inte hålla dig från att supa ens när du är och åker skidor???!!! När jag och mina kompisar åker så är vi inte det minsta sugna på att dricka"… Jag ser vad du menar, men hade du varit här med ett gäng killkompisar (särskilt mina) så hade du också haft svårt att stå emot, trust me! Men igår tog jag i allt vad jag hade och gick och la mig direkt efter middagen. Var uppe i ottan och redo för att göra backarna… Tror ni inte att liftjävlarna hat stängt för att det är för kallt? Oooojo. -34 tydligen. Så nu sitter vi och rullar tummarna i väntan på att det ska bli lite varmare. Killarna vaknade för en halvtimme sedan och jag har suttit här och väntan sen fucking åtta. Där får man för att man är duktig en kväll… Det gör jag inte om, hehe! Lämnar er med lite bilder jag tog från backen igår;

February 23, 2011
0 0

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Elina February 23, 2011 at 2:32 pm

  Haha, någon verkar lite smått bitter. Är nästan avundsjuk att jag aldrig får trötta kommentarer på min blogg. Typsikt.

  • Reply Mary February 26, 2011 at 11:05 am

   Jag är faktiskt inte bitter… Jag är trött på folk som super och super (som 18-åringar). Var faktiskt uppe härom veckan och det sprang fulla vuxna överallt, både bland barn och vuxna. Jag tycker att det är patetiskt. Som tur var så slapp vi bo mitt i den cirkusen :) Jag tycker bara att det finns annat i livet än bara sprit, sprit och sprit. Att man kan ha ruskigt kul i livet utan alkohol också. Är det något fel med att belysa det? Eller blir man töntförklarad då kanske?

   Självklart ska man få festa, men för vissa duger inte annat än hård fest dygnet runt med så mycket sprit man bara orkar. Speciellt med sådana där killgäng kanske dårå.. Min åsikt är min, ni som vill köra på, gör det ni! Jag kommer iaf störa mig på er en stund och sen skita i det ;) Men det skiter nog ni i.

 • Reply Lina February 23, 2011 at 3:18 pm

  Oj oj oj. Miss Duktig har varit inne och kommenterat ser jag. Antagligen är hon nog väldigt skidintresserad och då kan ja förstå att man håller sig borta från alkohol så man kan ge ens bästa i backarna varje dag. Men hallå eller? I helgas var jag i Sälen i fyra dagar och det blev fest och sena nätter varje kväll. Ändå var vi uppe, pigga och igång åtta på morgonen och spenderade dagarna i backen.. Den bruden borde chilla lite och ha lite kul. Det är inte hela världen om man bara orkar två timmar i backen och inte fem..Det är ingen tävling det handlar om.

  • Reply Mary February 26, 2011 at 11:14 am

   Precis, bara för att man inte vill vrålsupa så måste man vara såå duktig och präktig? Finns det inget mellanting? Jag dricker alkohol i fjällen. Både en två och tre öl tom och en eller två jäger och hotshots (mums). Jag tycker att det är tråkigt att det är så MYCKET alkohol med i bilden HELA TIDEN. Jag älskar att ha askul, och det är precis vad jag alltid har uppe i fjällen.. Utan mängder med sprit och fulldrullpellar åt höger och vänster. Min poäng är att jag tycker att man kan ha det utan raddor av jägermeister, men det kanske man inte får yppa, fy fy fy!

 • Reply Lisa February 23, 2011 at 10:41 pm

  Äh skit i sånna negativa männsikor! PARTY HARD! :)

  KRAM fina du

 • Reply Thérèse February 24, 2011 at 10:24 am

  Alltså skit i alla som säger så. Sup om du vill liksom, du är bäst!

 • Reply airaM February 24, 2011 at 4:20 pm

  Haha, WTF? Man åker ju på skidresa för After Skins skull… =)

 • Reply Mary February 26, 2011 at 11:20 am

  Duktig Kicka ;) ;) ;) Du försökte iaf, lite lätt ironisk utgång på det hela minst sagt! Självklart ska man göra det man känner för, jag ville bara ge dig en kick i baken och kanske en tanke på det hela. Hoppas du får uppleva myset också någon gång, och inte bara spritfesten. Fjällen kan verkligen vara förtrollande, och den magin önskar jag alla att få uppleva (dock inte i -34) :) Jag älskar det!!!

 • Reply Helena February 28, 2011 at 12:21 am

  Det är roligare att åka skidor när man dricker! Det är klart alla får yttra sig men varför ska man ens bry sig om det är någon skriver något spydigt, så onödigt! Jag kommer ihåg när jag var i Åre förra året åkte faktiskt dit enbart för after-ski och öl i backen. Det är jag i ett nötskal och jag skulle aldrig vilja ändra på det. Kör på Anna! Det är bra skit. Man lever bara en gång och då ska man leva ut det till fullo

 • Leave a Reply